Viewlite Link USB-C docking stations

Dit ultrageavanceerde plug & play USB-C docking station maakt mobiel werken ongekend eenvoudig.

Maak uw werkplek geschikt voor de wereld van vandaag, waarin mobiele bereikbaarheid, hot-desking, flexibele werkplekken en thuiswerken steeds meer de norm worden. Met Link sluit u iedere laptop, ongeacht het merk, in een handomdraai aan op externe schermen en het datanetwerk. En terwijl u werkt, laadt Link uw laptop op. Een eenvoudige, maar onmisbare innovatie. Stoeien met kabels om vervolgens tot de ontdekking te komen dat u uw lader heeft thuisgelaten of niet de juiste adapter bij u heeft om uw laptop op een extern scherm aan te sluiten… Met Link behoren dit soort ergernissen tot het verleden. Eenvoudige plug & play. Alle verbindingen voor de hardware van vandaag én morgen handig binnen handbereik op uw bureau.

Ook de installatie is een fluitje van een cent. U kunt alle Viewlite monitorarmen upgraden met het Link plug & play USB-C docking station zonder maar één schroef los te draaien. Link is ook verkrijgbaar als stand-alone.

Link. De onmisbare ‘missing link’ op uw werkplek.