Elektrificatie werkplek

Een stroom of datapunt is typisch zo’n vanzelfsprekende voorziening waar we niet bij stilstaan. Een stroomvoorziening op de werkplek om een mobiele telefoon, tablet of laptop op te laden is eerder noodzaak dan wens. Net als de aansluitingen die er voor zorgen dat u in een vergadering de benodigde faciliteiten heeft. Niets vervelender dan een lege laptop waardoor uw presentatie in de war geschopt wordt. Over de presentatie gesproken – deze vraagt ook om data verbinding en connectiviteit zodat u op afstand uw presentatiemiddelen kunt besturen.

Stroom- en data oplossingen

Het is ons doel uw ruimte zó in te richten dat deze onopvallend voorzien is van alle gewenste stroom- en data aansluitingen. Daarbij houden we rekening met toekomstige ontwikkelingen. We gebruiken moderne units die alle actuele AV aansluitingen bevatten. Deze modulaire units zijn bovendien achteraf eenvoudig aan te passen.

Er is ruime keuze in stroom- en data oplossingen welke wij voor het gemak opsplitsen in opbouw, inbouw en onderbouw producten. We houden altijd rekening met de uitstraling, van zakelijk tot design, van degelijk tot creatief.

Benieuwd naar demogelijkheden voor uw

Contact