Akoestische wandpanelen

Open ruimtes of smalle gangen met harde wanden veroorzaken harde geluiden en galm. We ervaren dit allemaal wel in bijv. kantines, sporthallen of zwembaden. Maar ook een ontvangstruimte of vergaderruimte vergt aandacht voor de akoestiek.

Akoestische wandpanelen zijn een perfecte oplossing voor zulke ruimtes. Al onze akoestische wandpanelen vallen binnen de hoogste absorptieklasse A. Hoogwaardig materiaal dat bijdraagt aan een aangename sfeer.

Akoestische wandpanelen zijn esthetisch fraai. Kies voor bekleding met stof of unieke fotoprint doorlopend in alle zichtzijden. Speel met wandpanelen om de ruimte direct mooi aan te kleden. We passen een grote vormvrijheid tot, zoals een mooie drieluik, ronde cirkels in verschillende diameters of een zeskant met LED verlichting. Wij zijn creatief en werken niet met standaard oplossingen.

Wij inventariseren uw probleem en adviseren een akoestische oplossing welke voor úw situatie het beste resultaat oplevert.

Grote oppervlakten

Grote, hoge of extra brede akoestische panelen passen niet door de voordeur. Ook aan deze logistiek is gedacht. We bouwen de wandbekledingen met hoge absorptiewaarden prefab op en zetten deze bij u op locatie in elkaar. Stof of fotoprint, alles is mogelijk. Het bijkomende voordeel van deze oplossing is dat u in de toekomst zelfs het doek kunt wisselen.

Kenmerken akoestische wandpanelen

  • Hoogwaardige absorptie, klasse A
  • Met stof bekleed of met mooie fotoprints
  • Zichtzijden rondom volledig bekleed
  • Bijzondere vormen, creatieve uitvoeringen
  • Brandveilig

Benieuwd naar demogelijkheden voor uw

Contact