iPhone 8 en iPhone X nu ook geschikt voor draadloos opladen

Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat ook de iPhone 8, 8 Plus en X nu uitgerust zijn met de mogelijkheid om draadloos te kunnen opladen.

De laatste 6 jaar heeft ZENS hard gewerkt aan de mogelijkheid tot draadloos opladen. Steeds meer is er de vraag naar draadloos opladen, of je nu thuis bent, op kantoor, onderweg of op een openbare locatie, u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een lege telefoon. Plaats uw nieuwe iPhone op een ZENS draadloos oplaadpunt en start met opladen.

Niet alleen de nieuwste iPhone’s zijn uitgerust met deze mogelijkheid. Ook gebruikers van Samsung, LG en andere Android telefoons kunnen gebruiken maken van de draadloze oplaadpunten. Alle producten van ZENS kunnen met elk device gebruikt worden, echt universeel!

We zien er naar uit om samen met u een geschikte oplossing voor draadloos opladen te vinden.